Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Gerber Gator becsukható kés - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 12 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Tölsd le okostelefonodra!

Garmin Connect Mobile alkalmazás

A Garmin Connect Mobile alkalmazással gyorsan és egyszerűen követheted nyomon edzési programodat. Jól átlátható, letisztult képernyők, pontos statisztika. Töltsd fel vezeték nélküli kapcsolaton a garmin Connect oldalra. Hívj meg online edzőpartnert. Barátaid, ismerőseid akár valós időben is figyelemmel kísérhetnek.

Tartókonzolok és kengyelek

Letölthető útmutató

Magyar nyelvű használati útmutatók Garmin készülékekhez

A Garmin termékek magyar nyelvű használati útmutatói pdf formában letölthetők. Cikkünkben csoportosítva megtalálod ezeket a termékeket, és a letöltéshez vezető linket

Webáruház

Garmin Forerunner 735XT HRM Fek/Szürk - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Listaár: 115.900 Ft
Utolsó forgalmazott ár: 109.900 Ft
Méret: 4,5x4,5x1,19 cm
Kijelző: 1.23" (31.1 mm) átló, 215x180 pixel, színes kijelző
Súly: 40 g
Akkumulátor: újratölthető litium-ion akkumulátor
Üzemidő: Óra üzemmódban (tevékenységkövetéssel, értesítésekkel, optikai szívritmus-érzékelővel) 11 nap; optikai szívritmus-érzékelővel Ultra Trac mód használata nélkül 24 óra; aktivitás módban, GPS-szel és optikai szívritmus-érzékelővel 14 óra
Vízállóság: 5 ATM
GPS vevő típusa: GPS és GLONASS vevő
USB: van
Barometrikus magasságmérő: igen
Garmin Connect kompatibilis (online közösség, ahol elemezhetők és megoszthatók az adatok): igen
Automatikus szinkronizálás számítógéppel: igen
Garmin Training Center szoftver kompatibilis: nem
Virtuális edzőpartner: igen
Edzések (versenyzés korábbi edzésekkel): igen
Auto Pause (szünetelteti az edzést időre vagy sebességre): igen
Auto Scroll (az adatképernyőket váltja automatikusan): igen
Multi-sport (egy gombnyomásra vált sportágat): igen
Auto Lap (automatikusan új kört indít): igen
Fejlett edzések (egyedi, célorientált edzések): igen
Ütem riasztás (jelez, ha kiesett az ütemből): igen
Idő/távolság riasztás (cél elérésekor jelez): igen
Intervallum edzés (beállítható az edzés és a pihenőidők intervalluma): igen
Szívritmusmérő: optikai pulzusmérés csuklón (beépített), HRM Run pánttal (tartozék), HRM Tri pánttal (nem tartozék), HRM Swim pánttal (nem tartozék)
Lépésszámmérés: Foot pod használatával (nem tartozék)
Garancia: 12 hónap magyar importőri garancia
Cikkszám: 010-01614-15

Termék ismertető

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Ha végig tudja csinálni, akkor az órája is

Legyen jobb sportoló már ma a Forerunner 735XT-vel. Ez a GPS-es futóóra multisport képességekkel ideális mindazoknak, akik rengeteg adatra vágynak, de ehhez kis súlyú eszközt keresnek. A kisebb kialakítás és a kényelmes szíj teszi a 735XT-öst ideálissá sportolás és a mindennapok során is. Az olyan online szolgáltatások, mint az automatikus adatfeltöltés a Garmin Connect felületre teszik ideálissá a közösségi funkciókat használóknak is.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Futás, sprint, úszás, biciklizés és triatlon

A napi rutin minden, csak nem rutin. A Forerunner 735XT beépített tevékenység-profiljainak segítségével könnyedén futhat (bel- és kültéren), biciklizhet (bel- és kültéren), úszhat (uszodában vagy nyílt vízen), síelhet, evezhet, futhat terepen, túrázhat vagy erőnléti edzéseket végezhet. Az összetett edzésekhez vagy a duatlon/triatlon versenyekhez az automatikus multisport funkció ad hasznos segítséget, mellyel egy gombbal válthat a sportágak között. A 735XT kompatibilis a fejlett edzésekkel futáshoz, kerékpározáshoz vagy akár úszáshoz. Készítse el saját edzését vagy töltsön le egyet ingyenesen a Garmin Connect felületről. Az edzés végén áttekintheti a részleteket, vagy megoszthatja családjával, barátaival, így ösztönözve őket is.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Csuklón mért szívritmusmérő figyeli a ketyegőjét

A Forerunner 735XT beépített Elevate pulzusmérő technológiát használ a csuklón mért szívritmus mérésére. Ez azt jelenti, hogy szabadabban futhat, nincs szükség mellkaspántot viselni, hogy láthassa a színes grafikonon, hogy melyik zónában van.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Eddzen teljes szívvel

A csuklón mért szívritmus elég lehet a legtöbb esetben, de ha felkészülésre vagy regenerálódásra van szüksége, a Forerunner 735XT szívritmuspánttal is kiegészíthető, ekkor például az alábbiakat is nyújtja: Futásdinamika, például talajérintési idő és egyensúly, lépéshossz, függőleges arány és egyebek VO2 max. becslés, tejsavküszöb-mérés, versenyidő előrejelzés és regenerálódási tanácsadó Víz alatti szívritmus mérés (HRM-Tri vagy HRM-Swim pánt szükséges)

Bizonyítson

A Strava Live Suffer érték ötvözésével láthatja, mennyit is ért az izzadtságos edzése. A Strava Suffer Score elemzi a szívritmus adatait edzése során, majd osztályozza azt. A 735XT megvásárlásával egy 60 napos próbaváltozatot is kap a Strava Premium szolgáltatáshoz, így láthatja a Suffer Score-t és még keményebben edzhet. A szenvedése mérhető. Hát mérje!

Kapcsolódás és személyre szabás

Az okos értesítések, az automatikus feltöltés a Garmin Connect felületre és a valós idejű helymegosztás teszik a 735XT-t az egyik legkomolyabb okosóráva. Tartsa biztos helyen az okostelefonját egy hosszú futás vagy biciklizés során, az értesítésekről így sem marad le. Mindezen felül a Garmin Connect Mobile helyzetmegosztási funkciójával a szurkolók nem csak a pálya mellől szoríthatnak a futáskor. Barátai és ismerősei nézhetik tevékenységét és megjegyzéseket fűzhetnek hozzá. Könnyedén személyre szabhatja óráját a letölthető óraszámlapokkal, alkalmazásokkal vagy adatmezőkkel, melyeket a Connect IQ áruházból tölthet le a 735XT-jére. Ne fáradjon a részletekkel feleslegesen

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Még több adatot olvashat ki a megtett kilométerekből a Garmin Connect felületen, az ingyenes közösségi oldalunkon, ahol tárolhatja, elemezheti, megoszthatja tevékenységeit. Győzze le a korábbi teljesítményét az újabb személyes rekordokkal - mi kezeljük ezeket, így egy helyen láthatja az összes győzelmét. Digitális egészségügyi javaslatokat kaphat, melyeket kifejezetten Önre szabtunk. Csatlakozzon más felhasználókhoz, hogy online kihívásokban mérkőzzenek meg. Mindez a mobilkészülékén is elérhető. Még néhány extra funkció

Akárcsak ön, a Forerunner 735XT is egész nap keményen dolgozik. Ez az óra ideális társa lesz a regenerálódásban az egész napos tevékenységkövető funkciójával. Továbbá együttműködik a Varia kerékpáros termékcsaláddal, például a hátrafelé néző radarral, az okoslámpa rendszerrel és a Varia Vision fedélzeti kijelzővel.

A doboz tartalmaHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!